Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

24ωρη Απεργία στο ΥΠΠΟ

Comments Off on 24ωρη Απεργία στο ΥΠΠΟ
24ωρη Απεργία στο ΥΠΠΟ

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ και συγκέντρωση στο Υπουργείο Πολιτισμού.  Στη συνάντηση με τα σωματεία, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ο αναπλ.Υπουργός ΥΠΑΙΘΠΑ κ. Κ. Τζαβάρας δήλωσε ότι δεν τον εκφράζει το οργανόγραμμα που κατατέθηκε αλλά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης του επί του σχεδίου οργανισμού λειτουργίας του ΥΠ.ΠΟ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ενημέρωση, στο  αμφιθέατρο του Υπουργείου και αποφασίστηκε μαζικά η κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε και πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης,  με αίτημα την άμεση απόσυρσή του Οργανογράμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες το οργανόγραμμα του ΥΠΑΙΘΠΑ όπως διαμορφώθηκε από την επιτροπή του ΥΔΜΗΔ, θα εισαχθεί αύριο για συζήτηση στην αρμόδια κυβερνητική επιτροπή.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Υπουργείο Πολιτισμού (Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.) και όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία προκήρυξαν 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013, με κλειστές τις κεντρικές υπηρεσίες του ΥΠ.ΠΟ., τα Μουσεία και τους Αρχαιολογικούς Χώρους της Χώρας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣH


Ενημερωθείτε εδώ σχετικά με το νέο σχέδιο του Οργανογράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού