Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Δευτέρα 11.3.13 νέα 24ωρη απεργία στο ΥΠΠΟ

Comments Off on Δευτέρα 11.3.13 νέα 24ωρη απεργία στο ΥΠΠΟ
Δευτέρα 11.3.13 νέα 24ωρη απεργία στο ΥΠΠΟ

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου, 24ωρη απεργία και συγκέντρωση των εργαζομένων της Γ. Γ. Πολιτισμού από τις 8 το πρωί έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και στη συνέχεια μαζική πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκεί ανάμεσα σε εκπροσώπους των σωματείων – τον εκπρόσωπο του Υπουργού κ. Μανιτάκη και μέλη της επιτροπής που συνέταξε το σχέδιο, ανακοινώθηκε ότι καμμία αντιπρόταση δεν κατατέθηκε από τη Γ. Γ. Πολιτισμού στο αρχικό σχέδιο της Επιτροπής Αξιολόγησης Δομών που είχε κυκλοφορήσει εδώ και ένα μήνα περίπου. Ζητήθηκε η απόσυρση του νέου  σχεδίου Οργανογράμματος και ορίστηκε προθεσμία έως την άλλη Τετάρτη (13.3.13) κατάθεσης Νέας πρότασης Οργανογράμματος από το ΥΠΠΟ προς την επιτροπή του ΥΔΜΗΜ.
Στη συνέχεια έγινε παράσταση στη Βουλή και επαφές με τα πολιτικά κόμματα και ζητήθηκε η συνδρομή τους για το σταμάτημα της διαδικασίας κατάθεσης νέου σχεδίου Οργανογράμματος και τη διεκδίκηση Αυτόνομου Υπουργείου Πολιτισμού.
Ομόφωνα όλα τα σωματεία αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας την Δευτέρα 11 Μαρτίου και συγκέντρωση  στις 8 το πρωί έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣH

Δείτε ακόμη:

– Αρχικό σχέδιο  Οργανισμού ΥΠΠΟ

Τελικό σχέδιο Οργανισμού ΥΠΠΟ

Ανακοίνωση Δημοκρατικής Συνεργασίας για τον Οργανισμό