Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 6 Νοεμβρίου

Comments Off on 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 6 Νοεμβρίου
24ωρη απεργία  ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στις 6 Νοεμβρίου
 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π.Ο.Ε. – ΥΠ.ΠΟ.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ 1Β – 105 55 ΠΛΑΚΑadedy-apergia-06-11-2013

ΤΗΛ.: 210 3220992 – FAX: 210 3236294

Αθήνα, 06/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Η Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ συμμετέχει στη Γενική Απεργία της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου 2013»

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η γενικευμένη επίθεση της κυβέρνησης – η οποία εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές της Τρόικα- στα δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο στόχος είναι προφανής: Η ολοκληρωτική μετατροπή της χώρας σε ερείπιο προς όφελος των δανειστών και του μεγάλου κεφαλαίου.

Το μόνο όπλο μας απέναντι σε αυτή την πολιτική είναι ο ενωμένος αγώνας ενάντια στις πολιτικές της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι με αποφασιστικότητα, αγωνιστικότητα, πίστη και αλληλεγγύη μπορούμε να βάλουμε φραγμό σε αυτούς που έχουν οδηγήσει τη χώρα σε ανθρωπιστική κρίση, σε αυτούς που αυταρχικά συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο.

Η Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να συμμετέχουμε μαζικά στην 24ώρη Γενική Απεργία που διοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. τηνΤετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 με συλλαλητήριο στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως με προσυγκέντρωση για τους εργαζόμενους του ΥΠ.ΠΟ.Α στις 10:30 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.

Οι συνάδελφοι στην Περιφέρεια καλούνται να συμμετέχουν στις κατά τόπους απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν τα τοπικά τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Εργατικά Κέντρα.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Ο ενωμένος αγώνας ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές είναι η μόνη μας ελπίδα. Όλοι μαζί στην απεργία της 6ης του Νοέμβρη, όλοι μαζί στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις να στείλουμε μαζικά και αποφασιστικά το μήνυμα μας.

Η Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ.

Η Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ εδώ