Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Comments Off on Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ
Στάσεις εργασίας από ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ και ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Δημοκρατική συνεργασία καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ και στα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συλλαλητήρια δημοσίων υπαλλήλων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα το μεσημέρι οι δημόσιοι υπάλληλοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τη μία το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στη Θεσσαλονίκη το «ραντεβού» είναι την ίδια ώρα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή των απολύσεων που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο Δημόσιο και τη διάλυση των δημόσιων υπηρεσιών. Σε στάση εργασίας τις ίδιες ώρες προχωρά και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δύο δίωρες στάση εργασίας (η μία μεταξύ 12:00 – 14:00 και η άλλη στις 14:00 – 16:00) έχει κηρύξει και η ΟΛΜΕ.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ τονίζει: “Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική, η οποία -παρά το γεγονός ότι το κυβερνητικό σχήμα αλλάζει- εξακολουθεί να εφαρμόζεται και να διευρύνεται, πλήττοντας τον κόσμο της εργασίας, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους, τα ευρύτερα λαϊκά και μεσαία κοινωνικά στρώματα”.