Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Πως να αξιοποιήσετε την περιουσία σας

Comments Off on Πως να αξιοποιήσετε την περιουσία σας
Πως να αξιοποιήσετε την περιουσία σας

Έχετε  ένα ακίνητο στο οποίο κατοικείτε και θέλετε να το αξιοποιήσετε.
Επειδή εσείς δεν είστε ειδικός για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση προσλαμβάνετε έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο τον οποίο πληρώνετε προκαταβολικά και ο οποίος σας προτείνει τα παρακάτω .
Ο ίδιος αυτός σύμβουλος να “αγοράσει ” το ακίνητό σας  αντί 100.000 ευρώ με τους παρακάτω όρους :
1. Επειδή αυτός δεν διαθέτει ρευστό θα τον δανείσετε εσείς 100.000 άτοκα χωρίς
χρονικό όριο και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα πότε θα σας τα επιστρέψει.
2. Εσείς αναλαμβάνετε την υποχρέωση ότι θα πληρώνετε ( εγγυημένο ενοίκιο ) 1250 ευρώ το μήνα με τιμαριθμική προσαρμογή ανά χρόνο , επί 20 χρόνια. ( Χωρίς να υπολογίσουμε τις ετήσιες αυξήσεις σε 20 χρόνια θα έχετε καταβάλλει στον ” αγοραστή ”  1250 x 12 x 20 = 300.000 ευρώ  )
3. Εσείς αναλαμβάνετε την συντήρηση του ακινήτου.
4. Ο ” αγοραστής ” απαλλάσσεται από φόρο μεταβίβασης φόρο ιδιοκτησίας φόρο εισοδήματος ΦΑΠ χαράτσια κλπ .
Θα μου πείτε ότι αυτά είναι αστεία πράγματα και πρέπει να είστε μεγάλο κορόϊδο μόνο και μόνο να συζητάτε όχι να αποδεχτείτε κάτι τέτοιο. 
Και όμως το Ελληνικό δημόσιο ακριβώς αυτό αποδέχτηκε .

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος είναι εταιρείες του Λάτση , αγοραστής είναι η EUROBANK  του Λάτση , ακίνητο είναι 28 δημόσια ιδιόχρηστα κτίρια  270.460 τ.μ. που πέρασαν στη κατοχή του Λάτση στακτίρια στεγάζονται πέντε υπουργεία (Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού, Παιδείας, Δικαιοσύνης), γενικές γραμματείες, 13 ΔΟΥ, το Γενικό Χημείο του Κράτους, τα αρχηγεία της Αστυνομίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες κ.λπ.

Οπως καταγγέλουν πέντε καθηγήτριες Πανεπιστημίου, (Ελένη Πορτάλιου, Λήδα Καζαντζάκη, Τόνια Κατερίνη, Κωνσταντίνα Βαϊου και Μαρία Καραμεσίνη) με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν σε βάρος των υπευθύνων του Ταμείου ξεπουλήματος περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) ο Λάτσης ” αγοράζει ” 28 δημόσια ιδιόχρηστα κτίρια 261.310.000 ευρώ, με χρήματα του δημοσίου ( εκτός από την ανακεφαλαίωση μόνο τον τελευταίο χρόνο η EUROBANK έλαβε 11.614.000.000. ευρώ ) και το δημόσιο θα καταβάλει ενοίκια 2.500.000 ευρώ το μήνα επί 20 χρόνια συνολικά 2.500.000 x 12 x 20 = 600.000.000 ευρώ.
Το ενοίκιο θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο,  ο ” αγοραστής ” απαλλάσσεται από φόρο μεταβίβασης φόρο ιδιοκτησίας φόρο εισοδήματος ΦΑΠ χαράτσια κλπ , το δημόσιο θα είναι υπεύθυνο για την συντήρηση των ακινήτων.
Στο ΤΑΙΠΕΔ   συμμετέχουν  τρεις εκπρόσωποι της τρόικα η οποία με τους νταβατζήδες και τους εφοπλιστές δεν έχει κανένα πρόβλημα , με το λαό έχει.
Απίστευτο έ ;
Για να δούμε τι θα πει ή δικαιοσύνη .