Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Προεκλογική κίνηση στον Σύλλογο ΥΠΠΟ Β. Ελλάδας

Comments Off on Προεκλογική κίνηση στον Σύλλογο ΥΠΠΟ Β. Ελλάδας
Προεκλογική κίνηση στον Σύλλογο ΥΠΠΟ Β. Ελλάδας

Μεγάλο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον από τους εξερχόμενους και φερόμενους μεγαλοσυνδικαλιστές εξ Αθηνών για τις εκλογές του Συλλόγου των εργαζομένων του ΥΠΠΟ στη Βόρ. Ελλάδα.

Το προεδρείο της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ σε πολλές περιπτώσεις την ημέρα της Γεν. Συνέλευσης παρείχε την υποστήριξη της στο απερχόμενο Προεδρείο του Συλλόγου, ξεχνώντας τον θεσμικό ρόλο που έχει έναντι όλων των συναδέλφων.


Αφήνοντας τα προσχήματα έδειξαν για μια άλλη φορά την προτίμηση τους σε συγκεκριμένη παράταξη χωρίς να κάνουν καν την προσπάθεια να μην είναι τόσο εμφανής η προτίμησή τους.


Έφτασαν να κάνουν ακόμη και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης ακυρώνοντας το προεδρείο που είχαν εκλέξει οι Συνάδελφοι.


Το μεγαλείο τους φαίνεται ζήλεψε και έτερη συνδικαλιστική παράταξη (EAK) και για το σκοπό αυτό προσέτρεξε προς βοήθεια η πρόεδρος των αρχαιολόγων (ΣΕΑ), διοργανώνοντας εκδήλωση – συζήτηση

στο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου με θέμα“ο Δημόσιος Τομέας και ο Πολιτισμός την εποχή των μνημονίων – Ποιά η απάντηση των εργαζομένων;”

Μεγάλη η ανασφάλεια σας συνάδελφοι ώστε να προστρέξουν προς  βοήθεια οι μεγάλες δυνάμεις.


Η παράταξη “Οραμα και Δημιουργία”  (http://oramadim.blogspot.gr/) γνωρίζει πολύ καλά ποιες δυνάμεις έχει να αντιπαλέψει.


Συνάδελφοι μην υποκύπτετε στις παροτρύνσεις και τα κελεύσματά τους για δήθεν λύσεις και αγωνιστικότητα.

Σκοπός τους είναι η υφαρπαγή της ψήφου σας .
Τους ενδιαφέρει μόνο η επανεκλογή τους και πως να αυξήσουν τα ψηφαλάκια τους για να πανηγηρίζουν την επόμενη ημέρα των εκλογών.

http://oramadim.blogspot.gr/