Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Εξαιρέσιμα και Πέραν του Πενθημέρου

Comments Off on Εξαιρέσιμα και Πέραν του Πενθημέρου
Εξαιρέσιμα και Πέραν του Πενθημέρου

Με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας αρμόδιου για θέματα Πολιτισμού Κώστα Τζαβάρα ολοκληρώθηκαν όλες οι διοικητικές ενέργειες που απαιτούνταν, προκειμένου από την αρχή του νέου έτους, το σύνολο του προσωπικού φύλαξης να λαμβάνει εγκαίρως τις αμοιβές για την πέραν του 5νθημέρου απασχόλησή τους.

«Επομένως δεν συντρέχει λόγος αποχής των εργαζομένων από τα καθήκοντα τους ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κινητοποιήσεων από πλευράς της Πανελλήνιας Ένωσης Υπαλλήλων Φυλάξεως Αρχαιοτήτων οπότε και αναμένεται οι Αρχαιολογικοί Χώροι και τα Μουσεία να λειτουργήσουν κανονικά», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δείτε εδώ τις Κ.Υ.Α. που είναι υπό Δημοσίευση με ημερομηνία 31/12/2012

Δείτε εδώ την έγκριση δαπάνης από το ΤΑΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΥΦΑ
Μετά την υπογραφή των απαραίτητων Εγκριτικών Αποφάσεων των συναρμοδίων Υπουργών Πολιτισμού & Οικονομικών και την προώθησή τους για δημοσίευση στο ΦΕΚ, συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΕΥΦΑ και αποφάσισε να εργασθούμε κανονικά οι Αρχαιοφύλακες τα Σαββατοκύριακα και πλέον τα Μουσεία και οι Αρχαιολογικοί Χώροι θα είναι ανοικτοί και επισκέψιμοι για το κοινό.
Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας κατ’ αρχάς, για την θετική κατάληξη του θέματος, αλλά βεβαίως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε την μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε για μια ακόμη φορά.
Παραμένει σε εκκρεμότητα η πληρωμή μας Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου 2012, καθώς και ο καθορισμός του τρόπου καταβολής για το 2013.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή Της ΠΕΥΦΑ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΜΑΥΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ                                                          Γ. ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ