Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Ενιαίος Σύλλογος: Γεν. Συνέλευση ΤΕΤ 22.3.23

0 σχόλια
Ενιαίος Σύλλογος: Γεν. Συνέλευση ΤΕΤ 22.3.23

Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 9.00 πμ στον κινηματογράφο Ιντεάλ (Πανεπιστημίου 46)

για να αποτιμήσουμε τις κινητοποιήσεις μας τις προηγούμενης περιόδου, να συζητήσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις και να αποφασίσουμε από κοινού και ενωμένα τις επόμενες κινήσεις και δράσεις του Συλλόγου μας στα σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει:

  • την κατάσταση που διαμορφώνεται με την ψήφιση του απαράδεκτου ν. 5021/2023 για την μετατροπή των πέντε μεγάλων κρατικών μουσείων σε ΝΠΔΔ, με διορισμένες διοικήσεις από τον εκάστοτε υπουργό,
  • την συνολική επίθεση που δέχεται η πολιτιστική κληρονομιά και η σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία, με τα αλλεπάλληλα νομοθετήματα που φέρνει η κυβέρνηση, αλλά ακόμη και με εγκληματικές επιθέσεις σε μέλη μας,
  • την “νέα” αξιολόγηση του ν. 4940/2022 (ν. Βορίδη) και την απεργία/αποχή από την εφαρμογή της. 

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου στη Γενική Συνέλευση έχει εγκριθεί, μετά από αίτημα του Συλλόγου, η χορήγηση άδειας απουσίας ως εξής:

– δυο (2) ημερών στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις ΕΦΑ Λέσβου, Σάμου, Χίου, στην ΥΝΜΤΕ Β. Αιγαίου και στους υπαλλήλους της ΕΦΑ Κυκλάδων που διαμένουν στις Κυκλάδες

– μιας (1) ημέρας στα μέλη του Συλλόγου που εργάζονται στις λοιπές Υπηρεσίες, οι οποίες έχουν έδρα σε περιοχές της γεωγραφικής εμβέλειας του Συλλόγου μας (Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια).

Τα έξοδα μετακίνησης των μελών που θα ταξιδέψουν από την περιφέρεια για να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση θα καλυφθούν από τον Σύλλογο ως εξής:

Για χερσαίες μετακινήσεις, με αυτοκίνητο, ΚΤΕΛ ή τρένο, θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο ΚΤΕΛ μετ’ επιστροφής. Σε περίπτωση κοινής μετάβασης με ΙΧ στη συνέλευση δύο (2) και άνω μελών, θα καλυφθεί το σύνολο του κόστους μετακίνησης (απαραίτητες οι αποδείξεις καυσίμων και διοδίων).

Για εναέριες μετακινήσεις θα πληρωθεί το αντίτιμο που αντιστοιχεί σε εισιτήριο πλοίου Β’ οικονομικής με καμπίνα, ανάλογα με τον προορισμό. Σε περίπτωση που το αεροπορικό εισιτήριο είναι χαμηλότερου κόστους από το προαναφερθέν, θα εξοφληθεί στο ακέραιο.

Η δύναμη του Ενιαίου Συλλόγου

είναι η συμμετοχή και ενεργοποίηση των μελών του.

Σας καλούμε όλους και όλες να πάρετε μαζικά μέρος

στην Γενική Συνέλευση.

unnamed