Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Εκλογές συλλόγου σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ με ειδικότητα «φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων»

Comments Off on Εκλογές συλλόγου σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ με ειδικότητα «φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων»
Εκλογές συλλόγου σπουδαστών και αποφοίτων ΙΕΚ με ειδικότητα «φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων»

Αθήνα, 14/05/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ TΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΙΕΚ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
«ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την 9η Μαΐου 2014 εξέλεξε την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και της ανέθεσε τον ορισμό ημερομηνίας και την διενέργεια εκλογών.

Εκλέχθηκαν:
Τακτικά μέλη:
1. Μπαλωμάς Παναγιώτης
2. Μπρέσιακας Ευάγγελος
3. Πάνου Ελένη
Αναπληρωματικά μέλη: 
1. Μαυροκέφαλου Μαρία
2. Καφετζή Χριστίνα
3. Κουρτάρα Ασπασία

H Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στην πρώτη συνεδρίασή της την 14η Μαΐου, αποφάσισε ομόφωνα ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν στην Αθήνα την 7η Ιουνίου 2014 ημέρα Σάββατο και ώρες από 10:00 έως 16:00. Για το χώρο διεξαγωγής των εκλογών θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση της ΚΕΦΕ.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ή θα τις εκπληρώσουν μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την 30η Μαΐου 2014.

Εγγραφές και αιτήσεις υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να γίνουν μέχρι την 30η Μαΐου 2014 στο e-mail: syllogosiek@gmail.com ή στο φαξ 2117709437.

Για την εγγραφή απαιτούνται: αίτηση εγγραφής στο σύλλογο και αντίγραφο πιστοποίησης ή βεβαίωσης σπουδών. Τα μέλη του Συλλόγου ψηφίζουν αυτοπροσώπως με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας, του διαβατηρίου ή άλλου σχετικού πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας.

Για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή

Μπαλωμάς Παναγιώτης

Μπρέσιακας Ευάγγελος

Πάνου Ελένη
Μαυροκέφαλου Μαρία

Καφετζή Χριστίνα

Κουρτάρα Ασπασία

  •  Στο site του συλλόγου (https://sites.google.com/site/syfaiek2/home) μαζί με την ανακοίνωση θα υπάρχει σε δεύτερη σελίδα και υπόδειγμα αίτησης υποψηφιότητας
  • Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει την ημέρα των εκλογών. Η εγγραφή θα πρέπει να έχει προηγηθεί μέχρι την ημερομηνία που δίνει η ΚΕΦΕ.