Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Γενική Συνέλευση Π.Ε.Υ.Φ.Α.

0 σχόλια
Γενική Συνέλευση Π.Ε.Υ.Φ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΕΥΦΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 στις 09:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, οδός Πανεπιστημίου 52 (πλησίον Πλ. Ομονοίας).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Διοικητικός Απολογισμός
2. Οικονομικός Απολογισμός
3. Πρόγραμμα Δράσης

Η καθολική συμμετοχή όλων μας σ’αυτήν, θα σηματοδοτήσει προς κάθε κατεύθυνση την αποφασιστικότητα μας να αντιμετωπίσουμε δυναμικά όλες τις αντιξοότητες και τα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται την τελευταία περίοδο.
Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα που μας απασχολούν όπως:
· Σχέδιο οργανογράμματος για όλα τα Υπουργεία μεταξύ των οποίων και του δικού μας. Θεσμικό ζήτημα που αφορά όλους τους υπαλλήλους του ΥΠΠΟ, που εάν δεν προλάβουμε αυτά που σχεδιάζουν, δυστυχώς θα σημαίνει ακόμα και απολύσεις.
· Καταβολή των δύο πρόσθετων αμοιβών μας, Κυριακών / Αργιών και Πέραν του Πενθημέρου. Μέχρι και σήμερα που γράφεται η ανακοίνωσή μας, ισχύει η δέσμευση του Υπουργού κου Τζαβάρα, στην συνάντηση που έγινε 8/2/2013, ότι το επόμενο δεκαήμερο θα έχουμε πληρωθεί τα δεδουλευμένα του διμήνου Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου 2012 και ότι θα ακολουθήσει η τακτική και απρόσκοπτη καταβολή τους για όλο το 2013. Αν σ’αυτή τη δέσμευση δεν υπάρξει συνέπεια, τότε θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη του θέματος και βεβαίως στην ίδια τη Γενική Συνέλευση θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.
Συνάδελφοι, θα έχουμε την δυνατότητα στην Γενική Συνέλευση να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για όλα τα θέματα, να κατατεθούν χρήσιμες προτάσεις και να δρομολογήσουμε τα επόμενα βήματα του κλάδου.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομόφωνα σε διευρυμένη Εκτελεστική Γραμματεία, τα κάτωθι:
ü Για τους συναδέλφους της περιφέρειας θα κρατηθούν δωμάτια για μια διανυκτέρευση την Κυριακή στις 24/2/13.
ü Μέχρι 250 χιλιόμετρα θα καλυφθούν οδοιπορικά έξοδα ποσού 25€. Για αποστάσεις μεγαλύτερες των 250 χιλιομέτρων θα καλυφθούν οδοιπορικά έξοδα ποσού 50€. Για συναδέλφους από Νησιά (πλην Αργοσαρωνικού) θα καλυφθούν οδοιπορικά έξοδα ποσού 70€.
ü Η διαμονή θα είναι απαραίτητα, χωρίς εξαίρεση, σε δίκλινα δωμάτια. Γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να κάνουν χρήση, πρέπει να το δηλώσουν στην γραμματεία της ΠΕΥΦΑ το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2013.
Τέλος, έχει εξασφαλισθεί από την πολιτική Ηγεσία, άδεια απουσίας από την εργασία μας μίας (1) ημέρας μέχρι 250 χιλιόμετρα και δύο (2) ημερών για μεγαλύτερη απόσταση και από νησιά.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Της ΠΕΥΦΑ
Ο Πρόεδρος                                                Ο Γεν. Γραμματέας
Γιάννης Μαυρικόπουλος                    Γιώργος Δημακάκος