Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

«Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο»

Comments Off on «Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο»
«Αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλο τον κόσμο»

Πολλά έχουν ακουστεί για το ειρωνικό σύνθημα των Ισπανών «Αγανακτισμένων» το οποίο καλούσε σε «ησυχία» για να μην ξυπνήσουν οι Έλληνες και το οποίο -τελικά- ξύπνησε τον εγωισμό των χιλιάδων «Αγανακτισμένων» συμπατριωτών μας που είναι ήδη στους δρόμους δεκάδων ελληνικών πόλεων.

Σύμφωνα με Έλληνες φοιτητές της Ισπανίας, όμως, το συγκεκριμένο σύνθημα δεν ήταν ειρωνικό αλλά προειδοποιητικό!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Μανώλης Γιαλιτάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ισπανίας, τόνισε ότι το συγκεκριμένο πανό το ζήτησαν Έλληνες φοιτητές ως προειδοποιητικό των όσων θα επακολουθήσουν έτσι και ξυπνήσει η επαναστατική φλέβα των Ελλήνων! Κάτι σαν «προσοχή μην ξυπνήσετε τους Έλληνες γιατί τότε θα δείτε τι σημαίνει αληθινή επανάσταση»!

«Τα παιδιά, οι Έλληνες, που φτάσανε στο χώρο ζητήσανε από τους φίλους τους Ισπανούς να γράψουν ένα σύνθημα, γράφοντας αυτό: “Προσοχή μην ξυπνήσετε τους Έλληνες”! Με την έννοια, όμως, ότι αν ξυπνήσουν οι Έλληνες θα ξεσηκώσουν όλον τον κόσμο» αποκάλυψε ο κ. Γιαλιτάκης!

Το θέμα είναι, σε κάθε περίπτωση, ότι οι Έλληνες ξύπνησαν…

Πηγή:star

 

 

Διαδικτυακό κάλεσμα για Ευρωπαϊκή Επανάσταση

Σε Ευρωπαϊκή Επανάσταση (European Revolution) στις 29 Μαΐου καλούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες, μέσω σελίδας του Facebook.

«Δεν είμαστε αγαθό στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών. Κατηγορούμε τις οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις για την άσχημη κατάστασή μας και απαιτούμε την απαραίτητη αλλαγή πορείας», αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας και καλούν όλους τους πολίτες – υπό το σύνθημα «Πραγματική Δημοκρατία Τώρα», να βγουν στους δρόμους και να διαδηλώσουν.

Πηγή: Tvxs