Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Ψηφοδέλτιο & Πρόγραμμα Δράσης ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ 2021

0 σχόλια
Ψηφοδέλτιο & Πρόγραμμα Δράσης ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ 2021

Από την πρώτη μέρα της κυβέρνησης της ΝΔ όλη η Ελληνική κοινωνία βιώνει μια πρωτόγνωρη, Οργουελική πραγματικότητα, και καλείται να αντιμετωπίσει τις ολέθριες επιπτώσεις ενός τεράστιου υγειονομικού, οικονομικού, εργασιακού και κοινωνικού τυφώνα. Η ΝΔ έχει επενδύσει σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι και συνεπικουρούμενη από την πλειοψηφία των ΜΜΕ δημιουργεί μια παράλληλη, εικονική πραγματικότητα. Εφαρμόζει αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στον κόσμο της εργασίας που δεινοπαθεί σε μια περίοδο βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, μείωσης εισοδημάτων, επισφάλειας και ανεργίας. Η ΝΔ εκμεταλλευόμενη προσχηματικά την πανδημία, αναβιώνει τη λογική των μνημονίων και επανέρχεται δριμύτερη για να αποτελειώσει όσες κατακτήσεις των εργαζομένων δεν καταστράφηκαν την προηγούμενη 10ετία: ωράριο, μισθούς, συνδικαλιστικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Στο ΥΠΠΟΑ η πολιτιστική πολιτική της ΝΔ εμφορείται από τις ίδιες φιλελεύθερες αρχές που εφαρμόζονται σε όλους τους τομείς: κατάργηση κρατικών δομών, ιδιωτικοποίηση δημόσιων αγαθών, παράδοση κάθε κερδοφόρας λειτουργίας του δημοσίου στους ιδιώτες. Έτσι και στον Πολιτισμό, η κ. Μενδώνη συνεπικουρούμενη από τις συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΔΥΣΗΠ/ΠΑΚ & της ΔΑΚΕ, μεθοδικά και με συνέπεια εμπορευματοποιεί τον Πολιτισμό, εργαλειοποιεί τα μνημεία, εκχωρεί την διαχείριση της Πολιτιστικής κληρονομιάς σε ποικίλα επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα. Παράλληλα αναβιώνει ένα στυγνό, πελατειακό και αυταρχικό καθεστώς, επιδιδόμενη σε πογκρόμ διώξεων υπαλλήλων που θυμίζει άλλες, σκοτεινές εποχές του παρελθόντος. Στόχος τους να εξυπηρετήσουν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα εις βάρος των εργαζομένων και του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ

δεχόμαστε μια ασύμμετρη και χωρίς προηγούμενο επίθεση προκειμένου να πάψουμε να αντιστεκόμαστε στα σχέδια τους για ιδιωτικοποίηση των Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων, που θα επιφέρει αλλαγές εργασιακών σχέσεων, κυλιόμενο πενθήμερο, αλλοπρόσαλλα ωράρια πολλών ταχυτήτων, μείωση μισθού αφού τα εξαιρέσιμα & πέραν του πενθημέρου στο τέλος του 2022 θα φύγουν από τον ΟΔΑΠ, με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίηση και της υπηρεσίας της φύλαξης. Βήμα-βήμα 0 πολυπληθέστερος κλάδος στο ΥΠΠΟΑ αφήνεται να συρρικνωθεί, να φθίνει αριθμητικά και εργασιακά, καθώς παρά τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις δεν υπάρχει προγραμματισμός για προσλήψεις, για αναβάθμισή του με καταρτισμένο προσωπικό, για κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων, για αξιοκρατική στελέχωση κατ΄ εφαρμογή του Ν. 46ο8/2019, για την παροχή επιδόματος στους διαχειριστές και τους ταμίες, για επίλυση του χρόνιου θέματος της 6ης μέρας εργασίας και τόσα άλλα.

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΣΥΠ/ΠΑΚ & ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΥΦΑ

 Τα κυβερνητικά εξαπτέρυγα και λιβανιστήρια με πρόσχημα την Πανδημία έχουν ρίξει σε πλήρη αδράνεια το σωματείο. Παρά τις αλλεπάλληλες έγγραφες εγκλήσεις του ΑΡΜΕ, δεν συγκαλούν τα όργανα (Γεν. Συμβούλια, Γεν. Συνελεύσεις), ούτε απαντούν στα υπομνήματα του ΑΡΜΕ που έχει προτείνει από το 2019 πρόγραμμα δράσης ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των μεγάλων Μουσείων.

 Το νομοσχέδιο για τη μετατροπή των Μουσείων σε ΝΠΔΔ είναι έτοιμο να κατατεθεί στη Βουλή και η ΔΗΣΥΠ/ΠΑΚ & η ΔΑΚΕ σε αγαστή συνεργασία με την Πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ το έχουν πληροφορηθεί έγκαιρα, αφού ως προνομιακοί συνομιλητές της είναι σε θέση να γνωρίζουν σε πρώτο χρόνο τις εξελίξεις.

Η ΔΗΣΥΠ/ΠΑΚ & η ΔΑΚΕ, στην ΠΕΥΦΑ και στην ΠΟΕ-ΥΠΠΟ, με πιθανά ανταλλάγματα ή ξεπληρώνοντας παλιές αμαρτίες, από την πρώτη στιγμή έχουν συμφωνήσει να βάλουν πλάτη στην ιδιωτικοποίηση των Μουσείων, εις βάρος των εργαζομένων και του δημόσιου χαρακτήρα της πολιτιστικής κληρονομιάς. Έχουν δεσμευτεί να ψηφιστεί το νομοσχέδιο χωρίς να γίνει η παραμικρή διαμαρτυρία από όλους τους εργαζόμενους, που τα Μουσεία είναι η δύναμη και η προμετωπίδα τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις! Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Γεν. Συνέλευση καταψήφισαν το πρόγραμμα κινητοποιήσεων που πρότεινε η ΑΡΜΕ και αποφάσισαν μόνο μια 24ωρη απεργία!

Η ΔΗΣΥΠ/ΠΑΚ επιμένει να κάνει εκλογές πάση θυσία αγνοώντας την Πανδημία, ενώ τα κρούσματα κοντεύουν 10οοο & δεν ξέρουμε που θα φτάσουν έως τα τέλη Νοέμβρη, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας. Μόνη έγνοια της ΔΗΣΥΠ/ΠΑΚ από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας για τα ΝΠΔΔ το 2019, είναι η επικοινωνιακή διαχείριση και να έχει ανανεώσει τη θητεία της μέσω εκλογών για άλλα 3 χρόνια, εξασφαλίζοντας απόλυτη πλειοψηφία και στην ΠΕΥΦΑ και στην ΠΟΕ –ΥΠΠΟ.

 ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΑΡΜΕ)

 Με προμετωπίδα την συλλογική δράση, επέλεξε έναν άλλο συνδικαλισμό, χωρίς παραταξιακές δεσμεύσεις, ο οποίος ανέδειξε τα προβλήματα του κλάδου των αρχαιοφυλάκων και συγκρούστηκε με την κάθε εξουσία για την επίλυσή τους, προς όφελος των εργαζομένων.

Αποτέλεσμα ήταν επί ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 4 χρόνια και με την μέγιστη συμβολή του ΑΡΜΕ να επιλυθούν κάποια από τα χρονίζοντα προβλήματα όπως: για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ιεραρχική δομή, έστω και ανολοκλήρωτη, στον κλάδο: τμήμα σε κεντρικό επίπεδο/αυτόνομα γραφεία στις Εφορείες/θεσμοθέτηση του αρχιφύλακα/αξιοκρατική στελέχωση με το Ν. 46ο8/2019 και αντικειμενικά κριτήρια, καθηκοντολόγιο, ενίσχυση του κλάδου με μόνιμο προσωπικό: προσλήψεις μέσω της προκήρυξης 8Κ/μονιμοποίηση με Νόμο των συναδέλφων με τα ένδικα μέσα/προγραμματισμός προσλήψεων για μια 3ετία (2020-2022) με 500 μόνιμες προσλήψεις κάθε χρόνο (που πάγωσαν από την ΝΔ)/επιστροφή συναδέλφων που είχαν μπει σε διαθεσιμότητα και οι αιτήσεις θεραπείας τους συνειδητά είχαν παγώσει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις/μονιμοποίηση των απολυμένων από τον Ιππόδρομο/οι αρχαιοφύλακες στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης έγιναν υπάλληλοι του ΥΠΠΟΑ, αποτροπή απολύσεων, αποσύνδεση της αξιολόγησης από απολύσεις, βαθμολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΙΔΑΧ συναδέλφων από τον ιδιωτικό τομέα μέχρι επτά έτη, ένταξη των ΙΔΑΧ στο νέο βαθμολόγιο, σταμάτημα ψευδεπίγραφων κι εκδικητικών ελέγχων του ΣΕΕΔΔ στους συναδέλφους με το ΠΔ 164/2004, κατάργηση υποχρεωτικής δυνητικής αργίας και επαναφορά συναδέλφων στις θέσεις τους, επίδομα δήλου, κ.α.

Οι παρατάξεις της ΔΗΣΥΠ-ΠΑΚ & ΔΑΚΕ, ενώ είχαν δυνατότητα με δικές τους κυβερνήσεις να επιλύσουν όλα αυτά τα θέματα και δεν έκαναν τίποτα, έρχονται τώρα εκ των υστέρων, παρασιτικά να καπηλευτούν τα θετικά αποτελέσματα του αγώνα του ΑΡΜΕ υπέρ των συναδέλφων και να τα εμφανίσουν ως δικές τους νίκες.

Εμείς στο ΑΡΜΕ συνεχίζουμε δυναμικά και ενωμένοι τον αγώνα για την αποκατάσταση του κύρους των αρχαιοφυλάκων, την αναβάθμιση του κλάδου, ενάντια στην μετατροπή των Μουσείων σε ΝΠΔΔ και την ιδιωτικοποίηση της Πολιτιστικής κληρονομιάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ – ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ & ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

 • ΟΔΑΠ: διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα του και να παραμείνει ο φορέας πληρωμής των εξαιρέσιμων και πέραν του πενθημέρου
 • Άμεση έκδοση προκήρυξης 1000 θέσεων εργασίας για μόνιμο προσωπικό, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, ώστε να στελεχωθούν τα υποστελεχωμένα Μουσεία και οι Αρχαιολογικοί Χώροι με καταρτισμένο φυλακτικό προσωπικό (ΙΕΚ αρχαιοφυλάκων) για να διασφαλιστεί η επιβίωση του κλάδου
 • Διεύθυνση Φύλαξης-Πληροφόρησης, Τμήμα Φύλαξης-Πληροφόρησης σε όλες τις Εφορείες, θεσμοθέτηση αρχιφύλακα. Σε όλες τις θέσεις να προΐσταται αρχαιοφύλακας.
 • Αξιοκρατία στις θέσεις ευθύνης: εφαρμογή του Ν. 46ο8/2019 με θέσπιση αντικειμενικών κριτήριων
 • Προστασία του δημόσιου χαρακτήρα των Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
 • Θεσμική κατοχύρωση του επαγγέλματος: νομική κατοχύρωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων του κλάδου, με την έκδοση σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ 

 • Παροχή του επιδόματος των διαχειριστών και τους ταμίες
 • Να δοθεί σε όλους τους αρχαιοφύλακες το επικίνδυν0 & ανθυγιεινό επίδομα
 • Αύξηση του νυχτερινού επιδόματος στους νυχτοφύλακες
 • Άμεση κάλυψη των ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής για καλύτερη 24ωρη φύλαξη αλλά και για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών
 • Άμεση διεκδίκηση της 6ης μέρας εργασίας και υπολογισμός της ως συντάξιμος χρόνος

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσα, συνάδελφε σε καλούμε να υποστηρίξεις το ψηφοδέλτιό μας, για:

 • Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για να ανοίξει ένας νέος κύκλος καινούριων διεκδικήσεων, με πρώτιστη την επαναφορά του χαμένου εδάφους και την αποκατάσταση του κύρους του κλάδου των αρχαιοφυλάκων.
 • Πρέπει να αλλάξουμε την ΠΕΥΦΑ, να τη βγάλουμε από την εσωστρέφεια, τον παραγοντισμό και τη λογική της προσωπικής εξυπηρέτησης και να πιστέψουμε στη δύναμη του ακηδεμόνευτου, μαχητικού και ανυποχώρητου αγώνα, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του κλάδου των αρχαιοφυλάκων
 • Γιατί αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα όλων των εργαζομένων και την ενότητα του κλάδου χωρίς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, μακριά από προσωπικά ή κομματικά παιχνίδια
 • Για να παλέψουμε μαζί, ενάντια στην μετατροπή των Μουσείων & Αρχαιολογικών Χώρων σε ΝΠΔΔ και για να μην δοθεί η φύλαξη σε ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι (όπως στο Λόφο Φιλοπάππου, Θερμοπύλες)
 • Γιατί είμαστε οι μόνοι που έχουμε ως πολιτικό στίγμα όχι την κομματική μας ταυτότητα αλλά τα δικαιώματα των συναδέλφων
 • Γιατί είναι ο μόνος τρόπος να έχεις φωνή και να υπερασπίσεις τα δικαιώματα σου με αξιοπρέπεια

 Συμμετέχετε δυναμικά και μαζικά στις εκλογές της ΠΕΥΦΑ: είναι χρέος μας, αντλώντας από τα διδάγματα του παρελθόντος, να δημιουργήσουμε ένα νέο συνδικαλιστικό κίνημα, που θα λειτουργεί με όρους δημοκρατίας, διαφάνειας και συλλογικότητας και θα είναι απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παλαιού ανυπόληπτου πελατοκεντρικού συνδικαλισμού.

Υποστηρίξτε και δυναμώστε την φωνή του

 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΑΡΜΕ)

 για ένα νέο ξεκίνημα ενότητας, αλλαγής και αντίστασης στη διάλυση του κλάδου

 ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΝΠΔΔ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ

 1 Αθανασόπουλος Γιώργος του Ιωάννη Ολυμπιείο,ΕΦΑΠΑ
 2 Αραβαντινός Νικόλαος του Φωτίου Εφ Αχαϊας
 3 Ανδριανόπουλος Νικόλαος του Δημητρίου Επίδαυρος, ΕφΑ Αργολίδας
 4 Βαγενάς Κων/νος του Αγγελή Μουσείο Αιγίου
 5 Βογιατζής Αθανάσιος του Νικολάου ΕφΑ Πέλλας
 6 Γκέτσος Απόστολος του Κων/νου Ακρόπολη, ΕΦΑΠΑ
 7 Γώτης Διονύσιος του Γεωργίου Χώρος Επικούρειου Απόλλωνα
 8 Δευτεραίος  Γεώργιος του Αλεξάνδρου Κεραμεικός, ΕΦΑΠΑ
 9 Ζαγοραίος Δημήτριος του Ευάγγελου Αρχαία Αγορά, ΕΦΑΠΑ
 10 Ζαγοραίος Ευάγγελος του Δημήτριου Βιβλιοθήκη Αδριανού, ΕΦΑΠΑ
 11 Ζαμιούδη Άννα του Αναστασίου ΕφΑ Πέλλας
 12 Ζαχαροπούλου Παγώνα του Λουκά Μουσείο Δελφών, ΕφΑ Φωκίδος
 13 Ιγγλίζ Βασίλειος του Ευαγγέλου Κεραμεικός, ΕΦΑΠΑ
 14 Κανδρή Ευτυχία του Αποστόλου Μουσείο Θήβας, ΕφΑ Βοιωτίας
 15 Κάνος Πέτρος του Κων/νου ΕφΑ Πέλλας
 16 Καραθανάσης Γεώργιος του Βασιλείου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 17 Καραπαναγιώτη Θεοδώρα του Κων/νου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 18 Καρράς Κων/νος του Σωτηρίου Ολυμπιείο, ΕΦΑΠΑ
 19 Καστρετσίου Μαρία του Αναστασίου Μουσείο Πολύγυρου Χαλκιδικής
 20 Κατζάρας Βασίλειος του Βασιλείου ΕΦΑΠΟΘ
 21 Κατσαρού Νίκα του Δημητρίου Ολυμπιείο, ΕΦΑΠΑ
 22 Κατσιφαράκη Αναστασία του Ιωάννη Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 23 Κατσουράνη Καλλιόπη του Νικολάου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 24 Κρασσάκη Ιωάννα (Λιάνα) του Δημητρίου Βυζαντινό & Χριστιανικό  Μουσείο Αθηνών
 25 Κόκκος Παναγιώτης του θεόδωρου Μουσείο Τρίπολης
 26 Κοντονίκας Σταύρος του Δημητρίου Μνημεία Πόλης Ιωαννίνων
 27 Κοντοπούλου Στεριανή (Στέλλα) του Φωτίου Άργος Ορεστικό, ΕφΑ Καστοριάς
 28 Κουτσός Γεώργιος του Δημητρίου ΕφΑ Πέλλας
 29 Κρητικός Αντώνιος του Εμμανουήλ Ασκληπιείο Κω, ΕφΑ Δωδεκανήσου
 30 Κότσαλης Λεωνίδας του Κων/νου Αρχαία Αγορά Αθήνας, ΕΦΑΠΑ
 31 Λαϊου Αλεξάνδρα του Δημητρίου ΕφΑ Κοζάνης
 32 Λουκίδης Ανδρέας του Κων/νου Μουσείο & Χώροι Δράμας
 33 Μακρυπίδη Όλγα του Χρήστου ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ
 34 Μαραθιά Βασιλική του Ιωάννου Θέατρο Διονύσου, ΕΦΑΠΑ
 35 Μαυρομανωλάκης Γεώργιος του Χριστοφόρου ΜουσείοΝεωτ. Ελλην. Πολιτισμού (ΜΝΕΠ)
 36 Ματζιάρης Αθανάσιος του Χαραλάμπους ΕφΑ Πέλλας
 37 Μελίδης Χαράλαμπος του Κων/νου Κεραμεικός, ΕΦΑΠΑ
 38 Μητσικάκου Σταματίνα του Δημητρίου Χώροι Σουνίου, ΕΦΑΝΑΤ
 39 Μπαρτά Παναγούλα του Ευθυμίου Μουσείο Δελφών, ΕφΑ Φωκίδος
 40 Μπεζάς Φώτιος του Χρήστου Χώρος Ηφαιστείας Λήμνου, ΕφΑ Λέσβου
 41 Μπέσης  Νεκτάριος του Σπυρίδωνα Μουσείο Πειραιά
 42 Ξυπτεράς Παναγιώτης του Μιχαήλ Μουσείο και χώρος Δήλου
 43 Τεσίου Όλγα του Γεωργίου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 44 Παπαδόπουλος Ιωάννης του Παναγιώτη Ακρόπολη, ΕΦΑΠΑ
 45 Παπαϊωάνου Λαμπρινή του Αναστασίου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 46 Ρώτας Αντώνιος του Δημητρίου ΜΕΛΜΟΦΑΚΕ
 47 Σαρηγιαννίδης Γεώργιος του Ιωάννη Όλυνθος, ΕφΑ Χαλκιδικής και Αγίου Όρους
 48 Σπανού Φωτεινή του Σοφιανού Μουσείο Λαυρίου, ΕΦΑΝΑΤ
 49 Σταθόπουλος Διονύσιος του Γρηγορίου Μουσείο Ολυμπίας
 50 Στασινού Αντιγόνη του Κων/νου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 51 Στεργιοπούλου Αθανασία του Ιωάννη Μουσείο & Χώρος Ολυμπίας
 52 Σωληναραίου Ζωή του Αθανασίου Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 53 Τασσόπουλος Ιωάννης του Γεωργίου ΕφΑ Ηλείας
 54 Τάταρη Μαρία του Ανδρέα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
 55 Τσίμα Σωτηρία του Κυριάκου Μουσείο & Χώροι Καβάλας
 56 Τσιγάρας Νικόλαος του Γεωργίου Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
 57 Τσιντώνης Παναγιώτης του Γεωργίου Αρχαία Αγορά Αθήνας, ΕΦΑΠΑ
 58 Φίλη Μαρία του Ιωάννη Αρχαία Αγορά Αθήνας, ΕΦΑΠΑ
 59 Χαρχάλου Κέρκυρα του Γεωργίου  Αρχαία Αγορά Αθήνας, ΕΦΑΠΑ

 

Ψηφοδέλτιο ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ & Πρόγραμμα δράσης  2021

Εκλογές ΠΕΥΦΑ 29.11.21 & 30.11.21 & 1.12.2021 δείτε που, πότε & πως ψηφίζετε

Όλες οι Ανακοινώσεις και οι δημόσιες τοποθετήσεις του ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ συγκεντρωμένες εδώ.

Η νέα Πνύκα στηρίζει ΑΡΜΕ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΩΝ στις εκλογές της ΠΕΥΦΑ 2021