Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Συμμετέχουμε στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση 2020

0 σχόλια
Συμμετέχουμε στην απεργία – αποχή από την αξιολόγηση 2020

Εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/4/οικ.14000/15-07-2020 (ΑΔΑ: 9Α8Μ46ΜΤΛ6-98Ω) εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Διενέργεια της αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα για την αξιολογική περίοδο του έτους 2019- Εισαγωγή στοιχείων από τις Διευθύνσεις Διοικητικού – Προσωπικού».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με την αρ. πρωτ. 231/16-07-2020 ενημερώνει ότι ισχύει η απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της 19ης του Μάρτη του 2019 για συνέχιση της απεργίας – αποχής από την αξιολόγηση.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στην Απεργία-Αποχή για την αξιολόγηση,  για να την ακυρώσουμε στην πράξη.

Η διαδικασία συμμετοχής έχει ως εξής:

Κατεβάστε από εδώ ή και παρακάτω το έντυπο δήλωσης συμμετοχής και συμπληρώστε το.

Οι δηλώσεις αυτές πρέπει να κατατεθούν στους πρωτοβάθμιους Συλλόγους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τις καταθέσουν (ομαδικά) στις Διευθύνσεις Προσωπικού και Διοικητικού και θα λάβουν και πρωτόκολλο.

Εξυπακούεται πως όπου δεν υπάρχουν Σύλλογοι, ο κάθε συνάδελφος μπορεί να καταθέσει μόνος του τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή, στις γραμματείες των υπηρεσιών, να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου τον οποίο και θα πρέπει να κρατήσει.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 9.10.2020

Ακολουθεί παρακάτω η σχετική Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής Στερεάς & Νήσων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Είναι φανερό πλέον, ότι η διαδικασία της αξιολόγησης ειδικά μέσα στις συνθήκες της πανδημίας δεν έχει στόχο την βελτίωση των δομών και των συνθηκών εργασίας στο ΥΠΠΟΑ αλλά κι ευρύτερα στο υπόλοιπο Δημόσιο. Εξακολουθεί να αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των εργαζομένων κι εφαρμογής τιμωρητικών διαδικασιών για τους «απείθαρχους» αγνοώντας τα πραγματικά προβλήματα όπως αυτά της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης των υπηρεσιών. Αγνοώντας το γεγονός ότι συνάδελφοι καλούνται να εργαστούν σε κτίρια τα οποία δεν καλύπτουν στοιχειώδεις υποδομές, χωρίς την κατάλληλη υλικοτεχνκή υποδομή, αδυναμία που φάνηκε με ιδιαίτερη ένταση στο ΥΠΠΟΑ ήδη από την πρώτη περίοδο της πανδημίας.
Το ΔΣ του συλλόγου καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απεργία αποχή από την αξιολόγηση σε όλα τα επίπεδα, ώστε για άλλη μια φορά να αποδείξουμε πως ενωμένοι οι εργαζόμενοι στο ΥΠΠΟΑ μπορούμε να νικήσουμε.

Σχετικά Άρθρα: