Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 8Κ/2018-186 μονίμων αρχαιοφυλάκων στο ΥΠΠΟΑ

Comments Off on Προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 8Κ/2018-186 μονίμων αρχαιοφυλάκων στο ΥΠΠΟΑ
Προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης 8Κ/2018-186 μονίμων αρχαιοφυλάκων στο ΥΠΠΟΑ

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 8Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/20-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα έξι (186) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 2 Αυγούστου 2019 έως και την πάροδο της 12ης Αυγούστου 2019, ημέρας Δευτέρας.

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται!

Όμως 186 Αρχαιοφύλακες σε όλη την Ελλάδα είναι καλοδεχούμενοι μεν, σταγόνα στον ωκεανό δε. Για την προηγούμενη πολιτική ηγεσία αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς είχε δεσμευτεί για την σταδιακή κάλυψη όλων των κενών στον κλάδο της φύλαξης σε βάθος τριετίας, με προοδευτική έκδοση προκηρύξεων για μόνιμο προσωπικό, με τελικό στόχο να μην γίνονται εποχικές προσλήψεις και οι ανάγκες των Μουσείων κ των Χώρων να καλύπτονται από μόνιμο προσωπικό.

Όλοι μαζί ενωμένοι εδώ και τώρα να συνεχίσουμε τον αγώνα ώστε σύντομα να βγεί επόμενη προκήρυξη τακτικού προσωπικού στον υποστελεχωμένο κλάδο της Φύλαξης. Αφορά στην εύρυθμη λειτουργία των αρχαιολογικών Χώρων και των Μουσείων αλλά είναι και ζήτημα επιβίωσης του κλάδου των Αρχαιοφυλάκων.

Πάγιο αίτημα παραμένει λοιπόν η συνέχιση της κάλυψης όλων των κενών στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία όλης της χώρας.

Με το καλό να υποδεχτούμε τους νέους συναδέλφους/ισες μας!

Δείτε: 

Σχετικά άρθρα: