Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Ληστεία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας στην Αργολίδα

0 σχόλια
Ληστεία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας στην Αργολίδα
Ληστεία στον αρχαιολογικό χώρο της Τίρυνθας στην Αργολίδα (βίντεο)

Ληστεία σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 6 Ιουνίου στο εκδοτήριο εισιτηρίων του αρχαιολογικού χώρου της Τίρυνθας στην Αργολίδα.

Οι δράστες δυο τον αριθμό που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισήλθαν στον αρχαιολογικό χώρο χτύπησαν τον φύλακα, ακινητοποίησαν την ταμία και πήραν τα χρήματα του ταμείου και προσωπικά αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.
Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για την αναζήτηση των δραστών. Στον σημείο  του αρχαιολογικού χώρου έσπευσε και η Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αργολίδας Άλκηστις Παπαδημητρίου που ενημερώθηκε για το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες άρπαξαν το πόσο των 600 ευρώ και την τσάντα με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα της ταμεία.

Να τονίσουμε πως ο αρχαιολογικός χώρος της Τίρυνθας βρίσκεται σχεδόν εφαπτόμενος (τους χωρίζει απλά ένας δρόμος) με τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας. Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει κλειστός για το υπόλοιπο της ημέρας, ενώ οι υπάλληλοι που έζησαν με τρόμο το περιστατικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ καθώς κάτι τέτοιο δεν τους έχει ξανασυμβεί.

Πηγή: αργολικές ειδήσεις