Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΠΕΥΦΑ-6.11.2017

0 σχόλια
Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση ΠΕΥΦΑ-6.11.2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι,

   Το Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, στην συνεδρίασή του στις 19/10/2017, αποφάσισε κατά πλειοψηφία την σύγκλιση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 στις 09:00, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ δ/νση Πανεπιστημίου 52 (πλησίον πλ. Ομονοίας ).

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

  • Διοικητικός – Οικονομικός απολογισμός
  • Προκήρυξη Αρχαιρεσιών, προσδιορισμός ημερομηνίας αυτών
  • Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (Κ.ΕΦ.Ε.) και Τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών (Τ.ΕΦ.Ε.)

Συνάδελφοι,

Οι εκλογές του Σωματείου μας πραγματοποιούνται σε μια χρονική στιγμή, που κρίσιμα θεσμικά και οικονομικά θέματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Η συσπείρωση και η συμμετοχή των Αρχαιοφυλάκων κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη.

Με ενέργειες της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΕΥΦΑ, έχει εξασφαλισθεί άδεια από τις υπηρεσίες μας, προκειμένου οι συνάδελφοι μας να διευκολυνθούν και να παραστούν στην Γενική μας Συνέλευση.

   Όπως κάθε φορά, δικαιούστε διευκόλυνση και άδεια (1) μίας ημέρας για μέχρι 250 χιλιόμετρα απόσταση και (2) δύο ημερών για μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση και νησιά.

   Όσοι συνάδελφοι παραστούν στην Γενική Συνέλευση από την περιφέρεια θα τους καλυφθούν οδοιπορικά έξοδα 25€ για μέχρι 250 χιλιόμετρα , 50€ για μέχρι Θεσσαλονίκη και 70€ για μεγαλύτερες χιλιομετρικές αποστάσεις και νησιά

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

της Π.Ε.Υ.Φ.Α.