Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Εκλογές Ενιαίου Συλλόγου ΥΠΠΟ 2019

0 σχόλια
Εκλογές Ενιαίου Συλλόγου ΥΠΠΟ 2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στις 24.5.2019 συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Ενιαίου ΣυλλόγουΥπαλλήλων ΥΠΠΟ, Αττικής Στερεάς και Νήσων και προκύρηξε εκλογές για την Τετάρτη 12.6.2019.

Οι εκλογική διαδικασία θα γίνει στην Τεχνόπολη (Γκάζι) από 0.09-19.00 στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΟΥΡΝΟΙ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

  • Ψηφίζετε για ΔΣ τουΕνιαίου συλλόγου στα λευκά ψηφοδέλτια, βάζοντας έως 9 σταυρούς
  • Ψηφίζετε για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΥΠΠΟ στα μπλέ ψηφοδέλτια, βάζοντας απεριόριστους σταυρούς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ

Κατόπιν του αριθμ. 018/27-05-2019 εγγράφου του «Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Πολιτισμού Αττικής, Στερεάς και Νήσων», σας πληροφορούμε ότι κατόπιν έγκρισης της Γενικής Γραμματέως του ΥΠΠΟΑ, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης άδειας απουσίας για τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών σας, που είναι μέλη του ανωτέρω Συλλόγου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Δ.Σ. και αντιπροσώπων για το Συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2019 ημέρα Τετάρτη, στο χώρο της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 Γκάζι – Αθήνα), ως εξής :
α) Άδεια απουσίας μιας (1) ημέρας, στις 12 Ιουνίου 2019 στους υπαλλήλους μέλη του εν λόγω Συλλόγου που εργάζονται στην Αττική, Βοιωτία, Φωκίδα, Φθιώτιδα και Εύβοια,

β) Με άδεια απουσίας δύο (2) ημερών κατ’ επιλογήν, στους υπαλλήλους μέλη του ανωτέρω Συλλόγου που εργάζονται στην ΕΦΑ Λέσβου, ΕΦΑ Σάμου, ΕΦΑ Χίου, στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου, καθώς και στους υπαλλήλους της ΕΦΑ Κυκλάδων που διαμένουν στις Κυκλάδες.
Παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών στους οποίους αποστέλλεται το παρόν, να φροντίσουν για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών, Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων της αρμοδιότητάς τους.

Σχετικά:

Παροχή διευκόλυνσης

ΑΡΜΕ: ψηφοδέλτιο & ανακοίνωση-εκλογές Ενιαίου 2019