Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Απεργία Τρίτη 13.5.14

Comments Off on Απεργία Τρίτη 13.5.14
Απεργία Τρίτη 13.5.14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Θέμα: «Να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στην απεργιακή κινητοποίηση της Τρίτης 13 Μάη 2014»

Η Ε.Ε της Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. καλεί τις Συναδέλφισσες και τους Συναδέλφους στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να συμμετέχουμε μαζικά στην 24ώρη απεργιακή κινητοποίησηπου έχουν προκηρύξει για την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 οι Ενιαίοι και Κλαδικοί Σύλλογοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α.

Καλούμε τους Συναδέλφους στην Αθήνα να συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 09:00 έξω από το κεντρικό κτίριο του ΥΠ.ΠΟ.Α στην Οδό Μπουμπουλίνας και κατόπιν στην πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Καλούμε τους Συναδέλφους στην περιφέρεια να δώσουν το παρών στις κατά τόπους συγκεντρώσεις που θα διοργανώσουν τα Σωματεία και οι Ενιαίοι Σύλλογοι στους οποίους ανήκουν.

Και για τους συμβασιούχους:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Αθήνα 12.5.2014
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Π.Ο.Ε.ΙΔ.Δ συμπαρίσταται στην κινητοποίηση των εργαζομένων στο Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων και στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενάντια στην πολιτική των απολύσεων και τις διαθεσιμότητας και στους δήθεν ελέγχους νομιμότητας των προσλήψεων.
Η καθυστέρηση υλοποίησης των δεσμεύσεων από τις ηγεσίες των υπουργείων και το κυνήγι μαγισσών που εξαπολύθηκε ενάντια στους ΙΔΑΧ του ΠΔ 164 φανερώνει για μια ακόμα φορά τις προθέσεις τους.
Η Π.Ο.Ε.ΙΔ.Δ θέλοντας να διευκολύνει και να ενισχύσει τις κινητοποιήσεις στα δυο Υπουργεία προκηρύσσει 24ωρη απεργία για την τρίτη 13-5-2014.

 ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ζαχαράκης Νίκος Σαμαρτζής Σπύρος