Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Ανακοίνωση ΑΡΚΙ για 5 αρχαιοφύλακες με το Π.Δ. Παυλόπουλου

0 σχόλια
Ανακοίνωση ΑΡΚΙ για 5 αρχαιοφύλακες με το Π.Δ. Παυλόπουλου
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΑΡΚΙ)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
www.neapnyka.gr apyppo.blogspot.gr
 dhm_syn-1  ΑΠ logo 2_ lr ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ένα πρόβλημα που για χρόνια ταλαιπωρούσε πέντε συναδέλφους που είχαν μονιμοποιηθεί με το Π.Δ. Παυλόπουλου επιλύεται επιτέλους.  Έχει υπογράψει η Υπουργός και ο Υφυπουργός και το έγγραφο βρίσκεται για διεκπεραίωση στο Διοικητικό Τμήμα του ΥΠΠΟΑ.

Οι συνάδελφοι αυτοί, θύματα αλλεπάλληλων καταγγελιών και αντικρουόμενων αποφάσεων της διοίκησης χρησιμοποιήθηκαν κατά το παρελθόν από συνδικαλιστικές παρατάξεις -φορείς μιας άλλης αντίληψης – ως μέσο εκβιασμού για άλλα θέματα, όταν στους ίδιους υπόσχονταν  επίλυση στο πρόβλημά τους .

Δέκα περίπου χρόνια μετά η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΑ ενέσκυψε με κατανόηση στο πρόβλημα, αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματός τους και προχώρησε άμεσα σε λύση που τους απαλλάσσει από μεγάλο άγχος, αγωνία και ανασφάλεια.

Η παράταξή μας, η ΑΡΚΙ, συνέβαλε τα μέγιστα  στην διεκπεραίωση και ολοκλήρωση της λύσης αυτής. Στεκόμαστε πάντα αλληλέγγυοι στα προβλήματα των συναδέλφων, τους στηρίζουμε και τους συμπαραστεκόμαστε χωρίς ανταλλάγματα, εκβιασμούς και προσβολή της αξιοπρέπειά τους αλλά με ήθος κι ένα άλλο υπόδειγμα συνδικαλισμού.

Μαχόμενοι πάντα για το καλό του κλάδου των αρχαιοφυλάκων, με όραμα για την αναβάθμισή του παίξαμε καθοριστικό ρόλο στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων όπως: η διαμόρφωση του  καθηκοντολογίου, η θέσπιση κριτηρίων για την στελέχωση θέσεων ευθύνης και θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που επιτάσσει η ανιδιοτελής προάσπιση των συμφερόντων  των εργαζομένων.