Διαβάστε περισσότερα: Άρθρα neapnyka-post-rss | Σχόλια neapnyka-comments-rss

Ανακοίνωση ΑΡΚΙ για αλλαγή αρχιφύλακα στο ΑΜΘ

0 σχόλια
Ανακοίνωση ΑΡΚΙ για αλλαγή αρχιφύλακα στο ΑΜΘ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΑΡΚΙ)
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
www.neapnyka.gr apyppo.blogspot.gr
 dhm_syn-1  ΑΠ logo 2_ lr ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Η παράταξη της ΑΡΚΙ καταγγέλλει την πρόσφατη αλλαγή αρχιφύλακα στο ΑΜΘ και ζητάμε την άμεση απόσυρσή της.

Δεν κατανοούμε την σκοπιμότητα αυτής της πράξης την ίδια στιγμή που στη Βουλή ψηφίστηκε η υπ’ αρ.  2088/66 12.4.2019 τροπολογία Στο Σχέδιο Νόμου “Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και προσέλκυση Στρατηγικών Επενδύσεων και άλλες διατάξεις” του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, που ρυθμίζει τον τρόπο επιλογής των επικεφαλής των Γραφείων Φύλαξης – Πληροφόρησης και των υπευθύνων Αρχιφυλάκων καθώς και τις ομάδες κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη για την στελέχωσή τους.

Η ΑΡΚΙ στην συνάντηση διαπαραταξιακής αντιπροσωπίας της ΠΕΥΦΑ με την Υπουργό κ. Ζορμπά μεταξύ άλλων αιτημάτων, έθεσε για μια ακόμη φορά το συγκεκριμένο θέμα και ζήτησε την απόσυρσή της απόφασης. Απο την άλλη η ΔΥΣΗΠ (πρώην ΠΑΣΚ) δια του εκπροσώπου της και Προέδρου της ΠΕΥΦΑ κ. Ιωάννη Μαυρικόπουλου, ικανοποιημένη από την αλλαγή,  δήλωσε στην Υπουργό ότι δεν επιθυμεί την απόσυρση της απόφασης, παρόλο που όπως επίσης δήλωσε στην Υπουργό από το 2009 η παράταξή του μάχεται για τη θέσπιση αξιοκρατικών κριτηρίων! Εμείς πάλι πάγια και διαχρονικά παλεύαμε για την αξιοκρατία δεν μας ήρθε ξαφνικά μια συγκεκριμένη χρονιά η επιφοίτηση!!!

Καλούμε λοιπόν και πάλι την πολιτική ηγεσία να πάρει πρωτοβουλία για την απόσυρση της άδικης και ακατανόητης αυτή τη χρονική στιγμή απόφασης.